Tarieven

Om u een indicatie te geven van de kosten rondom een uitvaart treft u onderstaand een overzicht van de te verwachten kosten.
Als voorbeeld zijn er kosten weergegeven voor het begraven in een algemeen graf te Ridderkerk. Deze kosten worden door de gemeente bepaald. De kosten voor een eigen graf zijn ongeveer het dubbele t.o.v. een algemeen graf.Daarnaast een indicatie voor een crematie in het crematorium aan de Maeterlinckweg in Rotterdam Zuid.

Daarnaast kunt u nog rekening houden met de kosten voor de catering op de beide locaties.

Basistarief.

Hierin is opgenomen: De volledige verzorging en uitvoering van de uitvaart, verzorgen van de aangifte overlijden, sociale lasten, inzet gastvrouw op de dag van de uitvaart, samenstellen en aanleveren van muziek en evt. fotopresentatie, verzorgen van de wettelijke formaliteiten, administratieve kosten, ontwerpen rouwkaart, afdrukken portretfoto’s incl. lijst, Gids voor nabestaanden en een condoleanceregister.

Verzorgen van de overledene 135
Overbrengen van plaats van overlijden naar rouwcentrum 295
Uitvaartkist, Grijswax met ongebleekte katoenen bekleding en houten handgrepen 595
Familiekamer in uitvaartcentrum Adriaen van Ostadestraat 525