Heleen Mattheus schreef op 03-03-2018 om 09:00:
Wat een geweldig mens is Rob.
Na het overlijden van mijn vader, was hij onze steun en toeverlaat. Niet alles volgens het traditionele boekje, maar alles naar onze wensen. We konden hem over alles bellen op de meest rare tijden. Hij dacht met ons mee en drong ons niets op.
Het was heel prettig, dat mijn vader in een familiekamer lag, waar we de sleutel van kregen, zodat we op alle tijden naar hem toe konden.
Dat heeft mij erg geholpen met afscheid nemen.
De persoonlijke aandacht sprong er echt uit.
Het leek of hij familie was. Ook de persoonlijke aandacht na de uitvaart voelde als een warme deken.
Kortom; niks dan lof voor uitvaartonderneming Ridderkerk.
Mirella Dijksman schreef op 30-09-2017 om 14:36:
Mw. J. Mattheus schreef op 21-09-2017 om 19:51:
Wij zijn zeer tevreden geweest over de verzorging van de uitvaart van mijn man. Aan alles werd gedacht door Rob. De persoonlijke aandacht met name ook de weken na de begrafenis hebben wij zeer op prijs gesteld. Terug kijkend op deze moeilijke periode geeft het ons een heel goed gevoel als we er op terug kijken. Wij zullen Rob dan ook zeker aanbevelen bij iedereen uit de regio. Rob en Jaqueline bedankt .
Anja groen en Janny groen schreef op 22-07-2017 om 13:15:
Nu 3 maanden en 11 dagen geleden dat onze pap overleed, en dat wij Rob hebben leren kennen.een man met gevoel en medeleven voor ieder mens. Wij hebben fijne ervaring met Rob. Tijdens en na de afscheidsdienst van onze pap. Nu vandaag zou hij 80 zijn. En krijgt ons mam een mooie kaart van Rob. Dus zelfs in de tijd er na denkt Rob nog aan nabestaanden.
Daarom... heel erg bedankt voor de super goede zorgen van paps zijn 5 meiden...
Jeannette Groen schreef op 19-07-2017 om 18:39:
ik heb er geen spijt van gehad dat ik na het overlijden van ons pap Rob heb gebeld. het leven van onze vader heeft uit veel uiteenlopende dingen gestaan maar het belangrijkste waren wij, mam en hun 4 dochters "zijn vijf meiden", zijn schoonzonen kleinkinderen en achterkleinkinderen. Met zijn allen hebben wij dankzij Rob onze vader op zijn en onze manier een mooie eervolle en waardig afscheid kunnen geven. Na de uitvaart hebben we met al onze verdere wensen ook bij Rob aan kunnen kloppen. Rob heel erg bedankt voor je hulp, geduld en meedenken zodat wij alle ruimte hebben gehad om alles op onze manier te kunnen doen.