Ron schreef op 24-02-2017 om 00:53:
Beste Rob

Langs deze weg wil ik je graag bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt .
Vanaf het moment dat onze vader stierf tot aan de laatste momenten in het crematorium, Jij was er en niets was je teveel. Binnenkort gaan we het helemaal afsluiten als we de as van pa gaan uitstrooien.
Ik weet nu al dat jij ook dat tot in de puntjes zal regelen.
Ria Bril schreef op 01-02-2017 om 20:44:
Beste Rob,

Na het overlijden van mijn lieve man en onze vader heb jij ons zo liefdevol en zoveel steun geboden.Alles wat je hebt verzorgd is naar wens verlopen.Bedankt voor al je goede steun en zorgen.

Ria Bril
Irene, Angela en Joƫlla
Jan Huisman schreef op 08-12-2016 om 15:34:
Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Bij het overlijden van mijn vader vonden wij het moeilijk om een uitvaartondernemer te kiezen. Straks kies je iemand waar je geen klik mee hebt. Deze angst was direct bij het eerste contact al verdwenen. Rob heeft de uitvaart prima verzorgd en ons alle ruimte gegeven om de uitvaart op onze manier te laten plaatsvinden. Wij zijn Rob daar erg dankbaar voor.
Fam. Klisanic schreef op 27-10-2016 om 19:06:
Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Rob heeft ons, de nabestaanden, uitstekend begeleid tijdens de voorbereiding van de uitvaart van mijn vader, maar hij had daarbij ook steeds aandacht en tijd voor onze persoonlijke wensen. De uitvaart zelf is eveneens uitstekend verlopen; mede dankzij de flexibiliteit van Rob was het geen probleem dat de opkomst tijdens de begrafenis van mijn vader aanzienlijk groter was dan verwacht. Een mooie uitvaart met een persoonlijke begeleiding die recht doet aan de nagedachtenis van de overledene.
Gerda en Lammert Buist schreef op 27-10-2016 om 19:04:
Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Wij kunnen terug kijken op een goede periode van afscheid nemen, de dagen voor de uitvaart konden we ieder moment met onze vragen terecht.
Vanwege de rouwkamer konden we ook op elk moment van de dag, naar de overledene wat heel fijn was.
Rob is een zeer warme persoonlijkheid.