Mw. J. Mattheus schreef op 21-09-2017 om 19:51:
Wij zijn zeer tevreden geweest over de verzorging van de uitvaart van mijn man. Aan alles werd gedacht door Rob. De persoonlijke aandacht met name ook de weken na de begrafenis hebben wij zeer op prijs gesteld. Terug kijkend op deze moeilijke periode geeft het ons een heel goed gevoel als we er op terug kijken. Wij zullen Rob dan ook zeker aanbevelen bij iedereen uit de regio. Rob en Jaqueline bedankt .
Anja groen en Janny groen schreef op 22-07-2017 om 13:15:
Nu 3 maanden en 11 dagen geleden dat onze pap overleed, en dat wij Rob hebben leren kennen.een man met gevoel en medeleven voor ieder mens. Wij hebben fijne ervaring met Rob. Tijdens en na de afscheidsdienst van onze pap. Nu vandaag zou hij 80 zijn. En krijgt ons mam een mooie kaart van Rob. Dus zelfs in de tijd er na denkt Rob nog aan nabestaanden.
Daarom... heel erg bedankt voor de super goede zorgen van paps zijn 5 meiden...
Jeannette Groen schreef op 19-07-2017 om 18:39:
ik heb er geen spijt van gehad dat ik na het overlijden van ons pap Rob heb gebeld. het leven van onze vader heeft uit veel uiteenlopende dingen gestaan maar het belangrijkste waren wij, mam en hun 4 dochters "zijn vijf meiden", zijn schoonzonen kleinkinderen en achterkleinkinderen. Met zijn allen hebben wij dankzij Rob onze vader op zijn en onze manier een mooie eervolle en waardig afscheid kunnen geven. Na de uitvaart hebben we met al onze verdere wensen ook bij Rob aan kunnen kloppen. Rob heel erg bedankt voor je hulp, geduld en meedenken zodat wij alle ruimte hebben gehad om alles op onze manier te kunnen doen.
Jannie groen schreef op 14-07-2017 om 10:29:
Rob
Bedankt voor alle steun en dat je alles zo perfect hebt geregeld,we zijn heel tevreden over hoe je de uitvaart van mijn man heb geregeld.
Jolanda ijsselstijn-groen schreef op 14-07-2017 om 08:58: