Marja Keur Serrij heeft geschreven op 09-10-2018 om 20:19
Bedankt voor de kaart die wij vandaag van jullie mochten ontvangen.
Door onze hele familie wordt dit zeer gewaardeerd. De begeleiding in december was al prima, maar dit gebaar doet ons allen goed.
Met vriendelijke groeten van de familie Serrij
Teuni heeft geschreven op 18-09-2018 om 17:21
Rob en Jaqueline

De goede zorgen in de week van overlijden en de uitvaart van onze vader is mede door jullie goede zorgen voor ons onvergetelijk geworden. Het was echt af.

Dank dank
Familie van 't Zelfde heeft geschreven op 15-09-2018 om 19:15
Rob en Jacqueline, heel veel dank voor de fijne begeleiding tijdens de periode na het overlijden van onze moeder. De eerste ontmoeting was al rustig en heel persoonlijk, niks geen zakelijke opdringerige praat maar alles rustig bespreken. De rust die jullie brachten vonden wij heel fijn. Als we vragen hadden konden we bellen, jullie hadden iedere dag even contact met ons, fantastisch. Het gebruik van de familiekamer waar onze moeder lag was ook heel prettig, doordat we een sleutel kregen, konden we op alle tijden naar haar toe. Dat heeft ons erg geholpen met afscheid nemen. We zien terug op een goede uitvaart van onze moeder.
Jacqueline en Corry visser heeft geschreven op 22-05-2018 om 15:29
En natuurlijk je vrouw ook super bedankt

Jacqueline en Corry visser
Jacqueline en Corry visser heeft geschreven op 22-05-2018 om 15:26