Afscheid van Anton Cok schreef op 09-05-2018 om 22:17:
Elvira Kruik schreef op 09-05-2018 om 20:59:
Attent en Bijzonder

Vandaag een mooie kaart gekregen van Rob .
Op de dag dat onze moeder / oma 90 jaar zou zijn geworden maar 9 januari 2018 is overleden hartverwarmend en bijzonder om dit mee te maken. Rob bedankt we zijn er stil van
Wilma Groenewegen van der Weijden - Molendijk schreef op 19-03-2018 om 13:28:
Wat een geweldig stel mensen zijn Rob en zijn vrouw Jaqueline. Zij hebben ons geweldig geholpen na het overlijden van mijn man nu een jaar geleden precies en na het overlijden van mijn moeder volgende week ook een jaar geleden. De hulp en begeleiding waren zeer persoonlijk, denkt mee zonder iets op te dringen. Zeer fijn in een heel hectische tijd zo een fijn iemand te hebben die je helpt. "Zeer bijzonder vind ik de nazorg". Ook het kaartje op de verjaardagsdatum van de overledene wordt zeer gewaardeerd. Vandaag een telefoontje hoe het met ons gaat. Heel bijzonder en zeer fijn. Wij waarderen dit ten zeerste. Ook Als ik beide tegenkom vragen ze altijd hoe het met je gaat. Pluim voor een zeer bijzonder stel met een mooi bedrijf.
Heleen Mattheus schreef op 03-03-2018 om 09:00:
Wat een geweldig mens is Rob.
Na het overlijden van mijn vader, was hij onze steun en toeverlaat. Niet alles volgens het traditionele boekje, maar alles naar onze wensen. We konden hem over alles bellen op de meest rare tijden. Hij dacht met ons mee en drong ons niets op.
Het was heel prettig, dat mijn vader in een familiekamer lag, waar we de sleutel van kregen, zodat we op alle tijden naar hem toe konden.
Dat heeft mij erg geholpen met afscheid nemen.
De persoonlijke aandacht sprong er echt uit.
Het leek of hij familie was. Ook de persoonlijke aandacht na de uitvaart voelde als een warme deken.
Kortom; niks dan lof voor uitvaartonderneming Ridderkerk.
Mirella Dijksman schreef op 30-09-2017 om 14:36: