Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header

Gastenboek

Laat een persoonlijk bericht achter in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
86 berichten.
Familie Groenenboom heeft geschreven op 01-07-2019 om 16:04
Beste Rob en Jacqueline, we willen jullie graag bedanken voor het bijzonder prettige contact dat we hebben gehad tijdens de voor ons zo droevige periode rond het overlijden van mijn man en onze vader. Dit is voor ons een geweldige steun geweest.
Rianne, Conny en Henk Vrinten heeft geschreven op 25-03-2019 om 10:36
Beste Rob en Jacqueline,
Hierbij willen wij jullie bedanken voor de mooie en respectvolle manier waarop jullie de uitvaart van onze moeder/vrouw verzorgd hebben. Wij voelden ons erg gesteund, zowel op emotioneel als op praktisch gebied, in deze moeilijke periode. Wij vonden het fijn dat wij op ieder gewenst moment bij haar konden zijn in de huiskamer, die door jullie zo "knus" is ingericht. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid.
Irene de Lepper - van den Ouden heeft geschreven op 27-02-2019 om 11:51
Langs deze weg wil ik Rob bedanken voor het bijstaan van mijn broer en zijn dochters voor het realiseren van de uitvaart die mijn broer heeft gehad.
De betrokkenheid gaf mij een goed gevoel ondanks de droevige situatie.
Linda Korteweg-Rijkeboer heeft geschreven op 24-02-2019 om 18:23
Na het overlijden van mijn vader hebben wij dankzij Rob en zijn vrouw Jaqueline een mooie en respectvolle uitvaart kunnen realiseren. Precies zoals wij wilden en volgens de laatste wensen van mijn vader. Namens mijn moeder, broer En zus wil ik jullie bedanken voor het begeleiden in dit proces. Hierdoor kijken wij als familie terug op een mooie uitvaart plechtigheid , wat ons ook weer helpt in het rouwproces. Waarvoor onze dank!
Michel Heijkoop heeft geschreven op 04-02-2019 om 20:29
Beste Rob en Jacqueline,
Langs deze weg wil ik jullie, mede namens mijn moeder, nogmaals danken voor de uiterst fijne wijze waarop jullie het gehele uitvaart proces van mijn vader hebben begeleid. In deze emotionele periode hebben jullie naast de professionele zaken die er geregeld moesten worden, ons ook steeds bijgestaan op het menselijke vlak met de juiste mix van medeleven voor het verlies en realiteitszin van het leven dat doorgaat. Jullie flexibiliteit en snelheid van reageren hebben wij eveneens heel erg gewaardeerd. Wij kunnen en zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Lagendijk 191
2981 EL Ridderkerk
Tel. 0180 - 430 300
E-mail: info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Alle rechten voorbehouden Uitvaartverzorging Ridderkerk 2013
Fotografie: T. Rijsdijk
Vormgeving: RitsBerg Reclame en Media en technische realisatie: Design Log