Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header

Gastenboek

Laat een persoonlijk bericht achter in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
86 berichten.
Renée van Beekom heeft geschreven op 27-01-2021 om 15:43
Na bijna drie jaar te hebben gewoond in een woon-zorg centrum en de laatste 5 dagen in een verpleeghuis, is mijn man op 3 januari 2021 toch nog onverwacht overleden. Wat is het dan prettig dat iemand je helpt ontzorgen bij het voorbereiden van de uitvaart.
Ontzorgen was jouw woord en dat heb je ook werkelijk gedaan... en nog veel meer.
Je hebt ons gezin het gevoel gegeven dat je met ons meedacht om het afscheid zo waardevol en liefdevol mogelijk te maken. Je openheid en je betrokkenheid en empathie, zeker voor onze twee verschillende zonen, heeft ons goed gedaan. Het was voor ons als familie zo waardevol om iedere dag bij mijn man in de familiekamer aanwezig te kunnen zijn. Zelfs de kleinkinderen voelden zich daar op hun gemak. De jongste van twee vroeg of ze nog naar haar opa, die nog zo herkenbaar was, mocht zwaaien. Mooi dat zij ook mochten helpen bij het sluiten van de kist.

We waren aangenaam verrast door de mooie locatie voor de dankdienst in Heinenoord. De techniek, zowel van beeld als geluid, en de mooie presentatie maakte ons afscheid een moment om in dankbaarheid op terug te kijken.

Nogmaals spreken we onze waardering uit voor jouw persoonlijke inzet en aandacht!
Annemiek van der Linden heeft geschreven op 15-10-2020 om 07:51
20 augustus van dit jaar overleed plotseling onze vader op 90 jarige leeftijd.
Je zou denken dat je daar toch enigszins op voorbereid bent maar gebleken is dat dat in de praktijk zo niet werkt.

Des te meer waardering voor de rust en het vertrouwen dat Rob mijn moeder en ons kinderen gaf bij de voorbereidingen. Het werd een mooi afscheid van onze vader. Rob laat betrokkenheid zien ook nadat het afscheid voorbij is en doet net dat extra gebaar waar eigenlijk niemand meer op rekent.

Ik ben blij dat ik mij herkende in je 'boomlogo' Rob, het bleek een goede keus.
Pascal heeft geschreven op 18-07-2020 om 11:47
Nadat wij in 2018 al na een lang ziekbed als jonge mensen/kinderen afscheid moesten nemen van onze moeder, moesten wij na een intensieve periode in mei ook afscheid nemen van onze vader.

Het herkenbare van direct weer in de 'regelmodus' moeten om een passend en liefdevol afscheid te regelen was herkenbaar, maar de wijze waarop we hier in de dagen hierna vorm aan hebben kunnen geven was erg fijn.

Rob was uiterst respectvol en meelevend toen hij zag dat 6 jonge mensen plots wees waren geworden. Hij nam vanaf het eerste moment alle tijd voor ons en was altijd bereikbaar voor afstemming. Hij deed geen aannames en bij alles wat geregeld moest worden stemde hij eerst af wat hierin onze wensen waren. Rob kwam zelf vaak met goede suggesties en benaderde ons met veel warmte en rust. Zo waren deze hele moeilijke en zware dagen in goede samenwerking niet overvol. Ook voelden wij ons erg op ons gemak in de mooie en zeer ruime kamers in het centrum, die terecht de naam 'huiskamers' hebben. Het voelde ondanks de verschrikkelijke omstandigheden fijn om daar te zijn.

De dienst zelf was goed verzorgd door Rob, die hartelijk en persoonlijk was naar de aanwezigen en iedereen die betrokken was werd goed begeleid met een draaiboek dat op onze wensen was afgestemd. Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus was het een mooi en waardig afscheid en hield Rob ook een goede balans tussen de maatregelen in acht nemen, maar wel met een duidelijke menselijke maat.

Het is niet elke dag dat ik een uitvaartverzorger aanbeveel, maar voor warme en respectvolle begeleiding, een waardig en mooi afscheid waarbij de wensen van de overledene en de familie 100% centraal staan, bent u bij Rob zeker aan het juiste adres.

Beste Rob en Jacqueline,
enorm bedankt voor het zo goed bijstaan van ons in de moeilijkste dagen van onze nog jonge levens. Het afscheid is voor ons een blijvende herinnering die we met tevredenheid kunnen koesteren.
Angela janssen heeft geschreven op 14-07-2020 om 18:31
Rob dankjewel voor de goede service en verzorging van de uitvaart van mijn oma afgelopen maandag.
We zijn je heel dankbaar.
Jaap en Margo de Ruiter heeft geschreven op 21-06-2020 om 11:36
bedankt Rob en Jaqueline

Afgelopen maart zijn wij, na het overlijden van mijn (schoon)vader met uitvaartverzorging Ridderkerk in contact gekomen. Meteen na het eerste contact voelde ik een positive click en die is tot het einde gebleven. Dankzij de positieve, rustige en menselijke begeleiding tijdens deze, door corona toch wel rare tijden hebben we toch waardig afscheid kunnen nemen. Nu ook, in samenspraak met Rob het graf monument geplaatst is kunnen we deze periode afsluiten.
Rob en Jaqueline bedankt voor al jullie goede zorgen en bemoedigende woorden

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Lagendijk 191
2981 EL Ridderkerk
Tel. 0180 - 430 300
E-mail: info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Alle rechten voorbehouden Uitvaartverzorging Ridderkerk 2013
Fotografie: T. Rijsdijk
Vormgeving: RitsBerg Reclame en Media en technische realisatie: Design Log