Jaap en Margo de Ruiter heeft geschreven op 21-06-2020 om 11:36:
bedankt Rob en Jaqueline

Afgelopen maart zijn wij, na het overlijden van mijn (schoon)vader met uitvaartverzorging Ridderkerk in contact gekomen. Meteen na het eerste contact voelde ik een positive click en die is tot het einde gebleven. Dankzij de positieve, rustige en menselijke begeleiding tijdens deze, door corona toch wel rare tijden hebben we toch waardig afscheid kunnen nemen. Nu ook, in samenspraak met Rob het graf monument geplaatst is kunnen we deze periode afsluiten.
Rob en Jaqueline bedankt voor al jullie goede zorgen en bemoedigende woorden
Pedro Fortes heeft geschreven op 27-02-2020 om 23:39:
Beste Rob en Jaqueline,

Afgelopen dinsdag heb ik jullie al persoonlijk bedankt. En dat doe ik nogmaals via dit bericht.
Rob en Jaqueline hebben mij en mijn ex vrouw afgelopen week ENORM bij gestaan bij de uitvaart van onze zoon. Ik had mij geen betere kunnen wensen om dat te regelen.
Bedankt Rob en Jaqueline.
Hoop je trouwens niet nog eens tegen te komen haha.
Inge Spaargaren heeft geschreven op 26-01-2020 om 10:37:
Mede door de respectvolle en flexibele begeleiding van Rob en zijn vrouw hebben wij op een mooie manier afscheid van onze geliefde Cor Spaargaren kunnen nemen. Achter de schermen heeft hij alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd en heeft hij ons door zijn inbreng door een dramatische week geholpen. Dank daarvoor.
Dini Heinsman heeft geschreven op 27-08-2019 om 07:30:
Rob en Jaqueline

Bedankt voor de mooie kaart die wij hebben ontvangen op de verjaardags datum van Jan
Dit word door ons zeer gewaardeerd Maar dit gebaar doet ons goed. met vriendelijke groet Dini Arjan en familie
Maarten Boot en Annemarie Janssen heeft geschreven op 02-08-2019 om 09:01:
Afgelopen juni is ons zoontje veel te vroeg geboren. Na vier dagen hebben wij helaas afscheid van hem moeten nemen. Wij zijn ontzettend blij dat wij in contact zijn gekomen met Rob. Hij heeft ons heel goed geholpen met veel respect en medeleven. Wij kunnen in deze moeilijke periode met een warm gevoel terugkijken op het afscheid.