Michel Heijkoop schreef op 04-02-2019 om 20:29:
Beste Rob en Jacqueline,
Langs deze weg wil ik jullie, mede namens mijn moeder, nogmaals danken voor de uiterst fijne wijze waarop jullie het gehele uitvaart proces van mijn vader hebben begeleid. In deze emotionele periode hebben jullie naast de professionele zaken die er geregeld moesten worden, ons ook steeds bijgestaan op het menselijke vlak met de juiste mix van medeleven voor het verlies en realiteitszin van het leven dat doorgaat. Jullie flexibiliteit en snelheid van reageren hebben wij eveneens heel erg gewaardeerd. Wij kunnen en zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Caroline Hamersma schreef op 15-01-2019 om 10:09:
De rust, het respect, het echt samen zorgen voor een persoonlijk afscheid zonder dingen op te dringen. Eerlijk en open alle mogelijkheden bespreken en de tijd en vriendelijkheid die Rob en Jacqueline hebben laten zien, maakt dat we met het hele gezin terug kunnen kijken op een heel mooi afscheid wat ons troost biedt. We raden iedereen aan om uitvaartverzorging Ridderkerk in te schakelen voor een persoonlijk afscheid.
Rob en Jacqueline, dank jullie wel!!
Familie Munter schreef op 04-12-2018 om 20:01:
Beste Rob en Jacqueline
Op 25 november 2018 overleed onze Vader .
Wij willen onze dankbaarheid en de fijne ondersteuning die wij van jullie mochten ontvangen om de uitvaart van onze Vader na zijn wens te hebben geregeld.
Mijn Moeder kijkt er fijn en dankbaar op terug
Rob je bent een fijn rustig en geduldig persoon die zich 200% inzet om de wens van overledene en familie te vervullen
Nogmaals dank dank voor alles wat je voor ons heb gedaan
Jeannette Dick Pieter Sandy en Ingrid
Fred & Angela schreef op 07-11-2018 om 20:52:
Op 7 augustus overleed onze (schoon) vader en opa.
Wij willen Rob en Jacqueline ontzettend bedanken voor de
goede zorgen zowel voor als na de begrafenis.
Het was allemaal heel respectvol.
Uitvaartverzorging Ridderkerk kunnen wij bij iedereen aanbevelen.
Marja Keur Serrij schreef op 09-10-2018 om 20:19:
Bedankt voor de kaart die wij vandaag van jullie mochten ontvangen.
Door onze hele familie wordt dit zeer gewaardeerd. De begeleiding in december was al prima, maar dit gebaar doet ons allen goed.
Met vriendelijke groeten van de familie Serrij