Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header

Gastenboek

Laat een persoonlijk bericht achter in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
90 berichten.
A.Gianotten-van Gameren en familie schreef op 29-04-2013 om 22:23
Toen onze vader geheel onverwacht overleed stonden wij plotseling voor de moeilijke taak zijn begrafenis en alles daar omheen te regelen. Rob heeft ons daarbij geweldig geholpen. Op zijn eigen rustige manier stond hij ons met raad en daad terzijde en geen moeite was teveel. De uitvaart was mooi en uitstekend verzorgd en ook daarna hebben wij nog prettig contact gehouden. Bedankt Rob voor al je goede zorgen.
Annette Disse schreef op 26-04-2013 om 10:51
Het geeft ons een warm en goed gevoel, als wij denken aan de verzorging die jij met en voor ons hebt gedaan voor,tijdens en na de uitvaart van mijn schoonvader. Jou persoonlijke aandacht en inleving, de vele contacten,zorg en hulp maakt het dat wij dankbaar en tevreden zijn.
Jenny Kalisvaart-van Doorn schreef op 10-03-2013 om 21:16
Rob heeft na het overlijden van mijn man Martin gezorgd voor een hele persoonlijke benadering van de uitvaart. Geen moeite was te veel om net dat stukje persoonlijke invulling te geven om ervoor te zorgen dat de plechtigheid Martin waardig was. Alle aandacht en ook het contact daarna geven mij een bijzonder goed gevoel waarvoor ik Rob zeer dankbaar ben. Dank je wel Rob!
Anne-Marie van Eijl-Wittmer schreef op 05-03-2013 om 19:30
Na het plotselinge overlijden van mijn echtgenoot op 16 november 2012 kwam ik in contact met Rob de Ruijter... In alle verdriet en hectiek van dat moment was hij een welkome rust die op persoonlijke wijze alle zorgen op zich heeft genomen.. Mij heeft laten zien dat je zelfs op zo'n moment rustig de tijd kunt nemen om te overwegen wat je wilt.. dankzij zijn begeleiding en ondersteuning hebben we een prachtige uitvaart gehad voor mijn man.. ik ben Rob heel dankbaar voor alle steun die hij heeft gegeven in deze moeilijke tijd.. Ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Heel veel dank!!
Barbara de Jong schreef op 27-02-2013 om 20:28
Als je afscheid moet nemen is het heel erg belangrijk dat je alles rondom het afscheid met een gerust hart uit handen kunt geven. En daarom ben ik heel erg blij dat Rob de Ruijter mijn uitvaartbegeleider is geweest en hij alles tot in de puntjes heeft geregeld. Ook de nazorg wordt niet vergeten, persoonlijk en met heel veel aandacht.

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Adriaen van Ostadestraat 1a
2981 CB Ridderkerk
Tel. 0180 - 430 300
E-mail: info@uvvr.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Alle rechten voorbehouden Uitvaartverzorging Ridderkerk 2013
Fotografie: T. Rijsdijk
Vormgeving: RitsBerg Reclame en Media en technische realisatie: Design Log