Willy Lips schreef op 08-09-2013 om 18:47:
Afscheid, april 2013

Terwijl een ieder weet vroeg of laat afscheid te moeten nemen van zijn of haar geliefde, stel je soms uit dit te regelen- ook al heb je wensen hierover in gedachten. Maar dan opeens is het zover.

Mijn man overleed na een kort maar heftig ziekbed. Wat een verdriet! En vol van dit verdriet moet je actie gaan ondernemen voor het afscheid. Wat komt er veel op je af. Onze wens was een warm en persoonlijk afscheid. En die wens is vervuld, mede dankzij alle inzet van Rob. Liefdevol en rustig leidde hij ons door de dagen heen. Gaf goede informatie, vertelde van de mogelijkheden, luisterde goed naar ons- schatte één en ander goed in en zo werd het een afscheid- tot in de puntjes voorbereid.

Getoonde foto's uit het leven van mijn man en zijn gezin/ familie en vrienden riepen een glimlach van herinnering op bij allen die op de afscheidsdienst aanwezig waren, evenals de muziek, die ook deels mijn man zijn lievelingsmuziek was. Verder waren er warme toespraken over mijn man die tijdens zijn leven hield van de mensen om hem heen en dat in zijn gedrag altijd liet blijken. We kijken terug op een afscheid vol liefde en daar zijn we Rob dankbaar voor.

Willy Lips-Schipper
Ton en Marja Plomp schreef op 05-05-2013 om 19:17:
Door Rob hebben wij de crematie van mijn vader en schoonvader laten verzorgen. Wij hebben vroegtijdig contact opgenomen met Rob om het een en ander te bespreken, en is regelmatig bij ons thuis geweest dit hebben wij als zeer warm en fijn ervaren. Rob heeft alles zoals wij het wilden, tot in de puntjes verzorgd. Hij heeft zeer veel aandacht besteed aan het ontwerpen en maken van de rouwkaart. Het persoonlijk contact van en met Rob is ons als zeer positief ervaren. Rob je bent een kanjer, bedankt wat je allemaal voor ons gedaan hebt. Met vriendelijke groeten, fam Heijster en fam. Plomp
A.Gianotten-van Gameren en familie schreef op 29-04-2013 om 22:23:
Toen onze vader geheel onverwacht overleed stonden wij plotseling voor de moeilijke taak zijn begrafenis en alles daar omheen te regelen. Rob heeft ons daarbij geweldig geholpen. Op zijn eigen rustige manier stond hij ons met raad en daad terzijde en geen moeite was teveel. De uitvaart was mooi en uitstekend verzorgd en ook daarna hebben wij nog prettig contact gehouden. Bedankt Rob voor al je goede zorgen.
Annette Disse schreef op 26-04-2013 om 10:51:
Het geeft ons een warm en goed gevoel, als wij denken aan de verzorging die jij met en voor ons hebt gedaan voor,tijdens en na de uitvaart van mijn schoonvader. Jou persoonlijke aandacht en inleving, de vele contacten,zorg en hulp maakt het dat wij dankbaar en tevreden zijn.
Jenny Kalisvaart-van Doorn schreef op 10-03-2013 om 21:16:
Rob heeft na het overlijden van mijn man Martin gezorgd voor een hele persoonlijke benadering van de uitvaart. Geen moeite was te veel om net dat stukje persoonlijke invulling te geven om ervoor te zorgen dat de plechtigheid Martin waardig was. Alle aandacht en ook het contact daarna geven mij een bijzonder goed gevoel waarvoor ik Rob zeer dankbaar ben. Dank je wel Rob!