Beste Rob,

Zodra Gerda jou aan de telefoon kreeg had ze het gevoel dat het goed was. Je gaf antwoorden op vragen die ze had, je stem gaf vertrouwen, een goed gevoel en vooral rust. Dit is ook allemaal uitgekomen, mede door jouw prettige en persoonlijke manier van de begeleiding en verzorgen van de uitvaart van mijn schoonvader. De manier waarop jij tijdens de uitvaart aanwezig was heel bijzonder: niet als uitvaartverzorger maar als een van de familie. Persoonlijk, een mens met een glimlach (en dat kon!) en betrokken. Niet alleen wij maar ook de familie en genodigden spreken hun lof uit over jouw werkwijze.
Rob, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan, het was een bijzondere ervaring waar wij met veel voldoening op terug kunnen kijken.

Groetjes,

Albert en Gerda Pupella.
Albert en Gerda Pupella 14-12-2013 15:54
Ik wil de uitvaartverzorger Rob de Ruiter ook via dit bericht nog eens heel hartelijk bedanken voor de prettige, menselijke en piëteitsvolle wijze waarmee hij ons en in het bijzonder mij heeft begeleid na het overlijden van Nel.
Nooit was iets te veel altijd nam hij alle tijd voor me,met alle wensen werd rekening gehouden. Het was of er een vriend bij me zat.
Rob heel hartelijk bedankt,
Derus
Derus den Hartog 13-12-2013 20:33
Rob.
Ondanks dat Dinie al een berichtje geplaatst had,wilde ik je persoonlijk nog even bedanken.
Toen wij jou vertelde dat wij graag zelf veel wilde regelen was dat geen probleem.
Maar ja dat is sneller gezegd dan gedaan.
Toch is dat met jouw hulp en steun gelukt.
Wij hebben samen met jou Pa het afscheid en begrafenis kunnen geven die ons voor ogen stond.
Als ik er nu op terug kijk weet en voel ik één
ding er zat niet iemand van een "uitvaartverzorging" bij ons maar een fijne vriend.
Rob nog heel veel dank daarvoor.
Ria de Winter 30-09-2013 22:50
rob we bedanken je allemaal voor de rust en het respect waarop je deze periode voor ons dragelijk heeft gemaakt

groetjes Ida Dinie Aad en Ria Jan en Ellie
dinie van der graaf de winter 09-09-2013 11:59
Afscheid, april 2013

Terwijl een ieder weet vroeg of laat afscheid te moeten nemen van zijn of haar geliefde, stel je soms uit dit te regelen- ook al heb je wensen hierover in gedachten. Maar dan opeens is het zover.

Mijn man overleed na een kort maar heftig ziekbed. Wat een verdriet! En vol van dit verdriet moet je actie gaan ondernemen voor het afscheid. Wat komt er veel op je af. Onze wens was een warm en persoonlijk afscheid. En die wens is vervuld, mede dankzij alle inzet van Rob. Liefdevol en rustig leidde hij ons door de dagen heen. Gaf goede informatie, vertelde van de mogelijkheden, luisterde goed naar ons- schatte één en ander goed in en zo werd het een afscheid- tot in de puntjes voorbereid.

Getoonde foto's uit het leven van mijn man en zijn gezin/ familie en vrienden riepen een glimlach van herinnering op bij allen die op de afscheidsdienst aanwezig waren, evenals de muziek, die ook deels mijn man zijn lievelingsmuziek was. Verder waren er warme toespraken over mijn man die tijdens zijn leven hield van de mensen om hem heen en dat in zijn gedrag altijd liet blijken. We kijken terug op een afscheid vol liefde en daar zijn we Rob dankbaar voor.

Willy Lips-Schipper
Willy Lips 08-09-2013 18:47