Beste Rob,

Alweer bijna 8 maanden is het, dat onze moeder overleden is. Zij hoopte graag, dat zij een stijlvolle uitvaart zou krijgen.Dankzij jou Rob dat is ten volle gelukt. Tot op de dag van vandaag denken wij daar met warme gevoelens aan terug. Dat geeft ons een enorme steun in het verwerken van het rouwproces dat na de uitvaart en het dagelijks leven zo'n belangrijke rol gaat spelen. Mede daardoor is het wat gemakkelijker het verlies te verwerken.Ondanks de hoge leeftijd van 92 jaar die onze moeder bereikt heeft, blijft het gemis groot. Ook bijzonder is het, dat jij op haar geboortedag, 8 november, een kaart met een warme tekst naar ons gestuurd hebt. Heel erg attent. Ook de gesprekken die we nadien gehad hebben is een enorme steun. We hopen, dat dat nog van tijd tot tijd nog eens plaats zal vinden.
Bedankt voor alles Rob namens familie Boer
Familie Boer 23-02-2014 14:19
Beste Rob,
Nog elke dag kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid dat in alle opzichten perfect was. Nogmaals enorm bedankt daarvoor.
En dat je dan vandaag aan ons denkt ! Dit is zo bijzonder, daar zijn geen woorden voor.Dank je wel.
Liefs, Anja en familie
Anja Dekker 18-02-2014 21:59
Beste Rob,
Wij willen je bedanken voor de manier waarop jij de uitvaart van ma hebt verzorgd.
Het is goed en fijn dat wij onze ideeën en wensen kenbaar konden maken en dat jij dit op een rustige, warme en professionele wijze wist te begeleiden.
“Omdat een uitvaart ook anders kan”, is een slogan die jij hanteert die je ook voor 100% waar maakt.
Niets is je te veel, steeds konden wij een beroep op je doen en heb je oog voor details.
Bedankt voor alles en wij houden aan ons contact een goed en warm menselijk gevoel over.
Lyda en Harry Eijskoot
Lyda en Harry Eijskoot 18-02-2014 18:52
Beste Rob,
Je bent niet alleen een grote steun voor mijn broertje Janis geweest maar ook voor ons gezin. Door je rust en ondanks alles, toch leuke gesprekken.
Samen met jouw hebben we er een mooie uitvaart van kunnen maken zoals Janis het wilde. In alle rust.
Wij willen je daarom ook heel erg bedanken.
Suzanne, Leo, Roxanne en Ashley Tulp 06-02-2014 23:51
Meteen bij het eerste contact met Rob viel ons zijn vriendelijkheid op. Ook in de verdere begeleiding bij het afscheid van onze moeder heeft hij ons geduldig en met aandacht bijgestaan. Rob had er vooral oog voor dat geen afscheid hetzelfde is. Er was niet zoiets als 'standaard', maar vooral je gevoel volgen. Afscheid nemen op een persoonlijke manier.

Alsnog bedankt Rob dat dit goed geslaagd is voor ons. Het was een warm en liefdevol afscheid met oog voor de nabestaanden.
Corinne Boverhof 06-01-2014 22:12