Hallo Rob,

Nu 3 weken later kunnen wij zeggen dat door jouw perfecte manier van werken en de rust die jij uitstraalt, wij terug kunnen kijken op een mooi afscheid van onze moeder en schoonmoeder.

Rob bedankt hiervoor.

Jan en Trudy
Jan en Trudy Tuntelder 05-07-2014 17:11
Beste Rob, bedankt voor je hulp en woorden in een voor ons toch onbekende wereld! Wij hadden wat aparte wensen, maar jij begreep alles en de begeleiding was geweldig. Marja en Jan Valster
Marja en Jan Valster 01-07-2014 18:15
Beste Rob,

Wij willen je nogmaals bedanken voor het regelen van de uitvaart van Ma.

Je deed dit op een heel prettige, rustige, relaxte manier, en er was ook nog ruimte voor een grapje.
Wij hebben dit als super prettig ervaren.
Je hebt ons met 100% inzet begeleidt en stond 24/7 voor ons klaar. Niets is te gek (ondanks ons soms wat chaotische karakter 😀 ).

Wij kijken dankbaar en vol trots terug op de door jou georganiseerde dienst !

Bedankt voor alles
Familie Beekman 04-04-2014 19:07
Beste Rob,
Wij willen je erg bedanken voor de wijze waarop jij de uitvaart van onze vader hebt verzorgd.
Het is erg prettig om zo geholpen te worden. Alles wat we wilden was bespreekbaar en uit te voeren. Jij begeleidt dit op een rustige, warme en professionele wijze.
Niets is je te veel.
Bedankt voor alles.
Frank en Petra Baart 27-02-2014 14:56
Hallo Rob!
In naam van mijn moeder en broers zou ik je nog eens heel hartelijk willen bedanken dat je de uitvaart van m´n vader zo grandioos georganiseerd hebt. het was geheel naar de wensen van m´n vader en moeder. we blijven in kontakt.
Giovanni Peduzzi 23-02-2014 16:10