Barbara schreef op 12-07-2019 om 19:13:
Vorige week is mijn moeder overleden en de uitvaart is prima verzorgd door Rob en Jacqueline! Ruim zes jaar geleden is mijn echtgenoot overleden en dat was de eerste keer dat ik van zeer dichtbij een overlijden meemaakte en toen was Rob er ook. Daarna verschillende keren een uitvaart meegemaakt met Rob als uitvaartondernemer. Voor een ieder die het gastenboek leest, iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de dood, het is heel fijn als een vertrouwd iemand je bijstaat, Rob in mijn geval en drie vriendinnen hebben ook Rob als uitvaartonderneming gekozen als het onvermijdelijke plaats vindt. Met andere woorden, als u dit leest, ga er dan van uit dat u met uitvaartverzorging Ridderkerk een goede keuze heeft gemaakt! En ik kan het weten.
Familie Groenenboom schreef op 01-07-2019 om 16:04:
Beste Rob en Jacqueline, we willen jullie graag bedanken voor het bijzonder prettige contact dat we hebben gehad tijdens de voor ons zo droevige periode rond het overlijden van mijn man en onze vader. Dit is voor ons een geweldige steun geweest.
Rianne, Conny en Henk Vrinten schreef op 25-03-2019 om 10:36:
Beste Rob en Jacqueline,
Hierbij willen wij jullie bedanken voor de mooie en respectvolle manier waarop jullie de uitvaart van onze moeder/vrouw verzorgd hebben. Wij voelden ons erg gesteund, zowel op emotioneel als op praktisch gebied, in deze moeilijke periode. Wij vonden het fijn dat wij op ieder gewenst moment bij haar konden zijn in de huiskamer, die door jullie zo "knus" is ingericht. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid.
Irene de Lepper - van den Ouden schreef op 27-02-2019 om 11:51:
Langs deze weg wil ik Rob bedanken voor het bijstaan van mijn broer en zijn dochters voor het realiseren van de uitvaart die mijn broer heeft gehad.
De betrokkenheid gaf mij een goed gevoel ondanks de droevige situatie.
Linda Korteweg-Rijkeboer schreef op 24-02-2019 om 18:23:
Na het overlijden van mijn vader hebben wij dankzij Rob en zijn vrouw Jaqueline een mooie en respectvolle uitvaart kunnen realiseren. Precies zoals wij wilden en volgens de laatste wensen van mijn vader. Namens mijn moeder, broer En zus wil ik jullie bedanken voor het begeleiden in dit proces. Hierdoor kijken wij als familie terug op een mooie uitvaart plechtigheid , wat ons ook weer helpt in het rouwproces. Waarvoor onze dank!