Pedro Fortes
27-02-2020 23:39
Beste Rob en Jaqueline,

Afgelopen dinsdag heb ik jullie al persoonlijk bedankt. En dat doe ik nogmaals via dit bericht.
Rob en Jaqueline hebben mij en mijn ex vrouw afgelopen week ENORM bij gestaan bij de uitvaart van onze zoon. Ik had mij geen betere kunnen wensen om dat te regelen.
Bedankt Rob en Jaqueline.
Hoop je trouwens niet nog eens tegen te komen haha.
Inge Spaargaren
26-01-2020 10:37
Mede door de respectvolle en flexibele begeleiding van Rob en zijn vrouw hebben wij op een mooie manier afscheid van onze geliefde Cor Spaargaren kunnen nemen. Achter de schermen heeft hij alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd en heeft hij ons door zijn inbreng door een dramatische week geholpen. Dank daarvoor.
Dini Heinsman
27-08-2019 07:30
Rob en Jaqueline

Bedankt voor de mooie kaart die wij hebben ontvangen op de verjaardags datum van Jan
Dit word door ons zeer gewaardeerd Maar dit gebaar doet ons goed. met vriendelijke groet Dini Arjan en familie
Maarten Boot en Annemarie Janssen
02-08-2019 09:01
Afgelopen juni is ons zoontje veel te vroeg geboren. Na vier dagen hebben wij helaas afscheid van hem moeten nemen. Wij zijn ontzettend blij dat wij in contact zijn gekomen met Rob. Hij heeft ons heel goed geholpen met veel respect en medeleven. Wij kunnen in deze moeilijke periode met een warm gevoel terugkijken op het afscheid.
Barbara
12-07-2019 19:13
Vorige week is mijn moeder overleden en de uitvaart is prima verzorgd door Rob en Jacqueline! Ruim zes jaar geleden is mijn echtgenoot overleden en dat was de eerste keer dat ik van zeer dichtbij een overlijden meemaakte en toen was Rob er ook. Daarna verschillende keren een uitvaart meegemaakt met Rob als uitvaartondernemer. Voor een ieder die het gastenboek leest, iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de dood, het is heel fijn als een vertrouwd iemand je bijstaat, Rob in mijn geval en drie vriendinnen hebben ook Rob als uitvaartonderneming gekozen als het onvermijdelijke plaats vindt. Met andere woorden, als u dit leest, ga er dan van uit dat u met uitvaartverzorging Ridderkerk een goede keuze heeft gemaakt! En ik kan het weten.