Dini Heinsman schreef op 27-08-2019 om 07:30:
Rob en Jaqueline

Bedankt voor de mooie kaart die wij hebben ontvangen op de verjaardags datum van Jan
Dit word door ons zeer gewaardeerd Maar dit gebaar doet ons goed. met vriendelijke groet Dini Arjan en familie
Maarten Boot en Annemarie Janssen schreef op 02-08-2019 om 09:01:
Afgelopen juni is ons zoontje veel te vroeg geboren. Na vier dagen hebben wij helaas afscheid van hem moeten nemen. Wij zijn ontzettend blij dat wij in contact zijn gekomen met Rob. Hij heeft ons heel goed geholpen met veel respect en medeleven. Wij kunnen in deze moeilijke periode met een warm gevoel terugkijken op het afscheid.
Barbara schreef op 12-07-2019 om 19:13:
Vorige week is mijn moeder overleden en de uitvaart is prima verzorgd door Rob en Jacqueline! Ruim zes jaar geleden is mijn echtgenoot overleden en dat was de eerste keer dat ik van zeer dichtbij een overlijden meemaakte en toen was Rob er ook. Daarna verschillende keren een uitvaart meegemaakt met Rob als uitvaartondernemer. Voor een ieder die het gastenboek leest, iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de dood, het is heel fijn als een vertrouwd iemand je bijstaat, Rob in mijn geval en drie vriendinnen hebben ook Rob als uitvaartonderneming gekozen als het onvermijdelijke plaats vindt. Met andere woorden, als u dit leest, ga er dan van uit dat u met uitvaartverzorging Ridderkerk een goede keuze heeft gemaakt! En ik kan het weten.
Familie Groenenboom schreef op 01-07-2019 om 16:04:
Beste Rob en Jacqueline, we willen jullie graag bedanken voor het bijzonder prettige contact dat we hebben gehad tijdens de voor ons zo droevige periode rond het overlijden van mijn man en onze vader. Dit is voor ons een geweldige steun geweest.
Rianne, Conny en Henk Vrinten schreef op 25-03-2019 om 10:36:
Beste Rob en Jacqueline,
Hierbij willen wij jullie bedanken voor de mooie en respectvolle manier waarop jullie de uitvaart van onze moeder/vrouw verzorgd hebben. Wij voelden ons erg gesteund, zowel op emotioneel als op praktisch gebied, in deze moeilijke periode. Wij vonden het fijn dat wij op ieder gewenst moment bij haar konden zijn in de huiskamer, die door jullie zo "knus" is ingericht. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid.