Huiskamers Ostadestraat | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Huiskamers Ostadestraat

Uitvaartverzorging Ridderkerk beschikt over een drietal rouwkamers en een koelruimte in de Adriaen van Ostadestraat. De rouwkamers bevinden zich in een deel van het notariskantoor van de heer Jansen en beschikken over een eigen ingang aan de zijkant van het pand op nummer 1a.

De nabestaanden hebben de mogelijkheid om te kiezen uit het opbaren in de huiskamer met 24-uurs toegang of opbaren met bezoek op afspraak.

Deze zogenaamde huiskamers zijn voor de familie 24 uur per dag toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Men heeft de beschikking over een ingerichte keuken met magnetron, servies, een  koffiezetapparaat, een koelkast en zijn de kamers voorzien van WiFi. De kamers zijn volledig ingericht om in alle rust tijd door te brengen met en bij de overledene. Zo beschikken de kamers over een Senseo-apparaat en waterkoker. Ook is er een eethoek en een bankstel waardoor er voldoende zitplaatsen zijn om met een uitgebreid gezelschap de overledene te bezoeken. De kamers zijn dusdanig ingericht dat er getracht is om een echt ‘huiskamergevoel’ te creëren.

Huiskamers Ostadestraat

Adriaen van Ostadestraat 1a
2981 CB Ridderkerk

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Keurmerk| Contact| Sitemap