Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Vanaf de dag van het overlijden van mijn opa, tot de crematie, tot de nazorg erna, Rob was er de hele tijd. Zeer persoonlijk, meedenkend en meevoelend met wat de nabestaanden willen. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Zeker de avond dat ik voor het eerst naar de rouwkamer ging waar mijn opa was en hij met mij een kopje thee dronk om me niet gelijk alleen te laten, echt super! Op alle vragen had hij een antwoord en niets was een rare vraag.Top begrafenisondernemer!
Angelique van Dorsser-Van Weijen, 29-02-2016 21:48
Alles boven verwachting. Iemand die goed naar de wensen luistert , meedenkt, en waar je alles mee kunt bespreken en alles (bij het normale) mogelijk is en vooral iemand die "niet" in 3 delig kostuum aankomt en heel formeel en zakelijk is. Rob onze uitvaartverzorger bevelen wij als familie ten zeerste aan
Fam. Martens, 04-02-2016 12:57
Zeer betrokken, maar zeker niet opdringerig. Met ruime aandacht en ruimte voor de dingen die op het laatst werden besloten.
De persoonlijke rouwkamer in de Ostadstraat was echt een ding van wauw.
Wij als nabestaande kunnen hier met heel veel voldoening op terug kijken en zullen Uitvaartverzorging Ridderkerk bij iedereen aan bevelen.
Fam. Janssens, 12-01-2016 13:35
Nu een jaar na het overlijden van mijn vrouw, moeder en oma, wil ik Rob nogmaals bedanken voor de goede zorgen. De persoonlijke aandacht voor onze wensen hebben er voor gezorgd dat wij op liefdevolle wijze afscheidhebben kunnen nemen.
Dat wij op de geboortedag van mijn moeder een kaartje met een persoonlijke boodschap ontvingen heeft ons erg goed gedaan Bedankt hiervoor. Voor ons bevestigt dit de persoonlijke betrokkenheid van Rob nogmaals.
Petra Jansen namens H.Jansen, 05-12-2015 12:50
Vanaf het eerste moment een goede begeleiding gehad. Professioneel en zeer persoonlijk. Ook het nagesprek hebben wij als familie bijzonder prettig ervaren. Eén van de familieleden maakte de opmerking dat de begeleider, Rob de Ruijter, voelde als familie. In alles dacht hij mee en gaf hij ruimte om het op onze manier te doen. Dit alles gaf en geeft ons de mogelijkheid om het verdriet te verwerken, waarvoor onze dank.
Carolien Verschoor-Manukiley, 27-10-2015 21:37
Bericht 21-25 van 55.

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Keurmerk| Contact| Sitemap