spambot detected
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/include.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/include.php on line 34

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php on line 668
Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Gastenboek

Laat een persoonlijk bericht achter in ons gastenboek.

Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Bij het overlijden van mijn vader vonden wij het moeilijk om een uitvaartondernemer te kiezen. Straks kies je iemand waar je geen klik mee hebt. Deze angst was direct bij het eerste contact al verdwenen. Rob heeft de uitvaart prima verzorgd en ons alle ruimte gegeven om de uitvaart op onze manier te laten plaatsvinden. Wij zijn Rob daar erg dankbaar voor.
Jan Huisman, 08-12-2016 15:34
Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Rob heeft ons, de nabestaanden, uitstekend begeleid tijdens de voorbereiding van de uitvaart van mijn vader, maar hij had daarbij ook steeds aandacht en tijd voor onze persoonlijke wensen. De uitvaart zelf is eveneens uitstekend verlopen; mede dankzij de flexibiliteit van Rob was het geen probleem dat de opkomst tijdens de begrafenis van mijn vader aanzienlijk groter was dan verwacht. Een mooie uitvaart met een persoonlijke begeleiding die recht doet aan de nagedachtenis van de overledene.
Fam. Klisanic, 27-10-2016 19:06
Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Wij kunnen terug kijken op een goede periode van afscheid nemen, de dagen voor de uitvaart konden we ieder moment met onze vragen terecht.
Vanwege de rouwkamer konden we ook op elk moment van de dag, naar de overledene wat heel fijn was.
Rob is een zeer warme persoonlijkheid.
Gerda en Lammert Buist, 27-10-2016 19:04

Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart


Wij hebben deze uitvaartonderneming alszijnde zeer positief ervaren. De persoonlijke aandacht,warmte en uitstraling heeft ons goed gedaan want dit is zeer belangrijk in een rouwvolle periode en wij willen deze uitvaartondernemer ook ten zeerste aanbevelen voor een ieder die het niet zo op heeft met onpersoonlijke, op winstbeluste ondernemingen. Deze uitvaartondernemer snapt hoe het werkt bij mensen en wat hun gevoelens zijn. Complimenten !!

Fam. van Putten, 27-10-2016 19:02
Rob maakt waar waar hij voor staat. We hebben samen met hem een afscheidsdienst voorbereid die echt paste bij ons en bij onze ouders die één dag na elkaar overleden. Ook de beloofde rust, respect en kwaliteit is Rob echt nagekomen. Fijn hoe hij meedenkt en ook troost bied aan wie dat nodig heeft. We kunnen hem zeker aanraden.
Shirley Horváth, 30-08-2016 15:00
Bericht 21-25 van 64.

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Lagendijk 191
2981 EL Ridderkerk
Tel. 0180 - 430 300
E-mail: info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Contact| Sitemap

Alle rechten voorbehouden Uitvaartverzorging Ridderkerk 2013
Fotografie: T. Rijsdijk
Vormgeving: RitsBerg Reclame en Media en technische realisatie: Design Log