Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Zeer betrokken, maar zeker niet opdringerig. Met ruime aandacht en ruimte voor de dingen die op het laatst werden besloten.
De persoonlijke rouwkamer in de Ostadstraat was echt een ding van wauw.
Wij als nabestaande kunnen hier met heel veel voldoening op terug kijken en zullen Uitvaartverzorging Ridderkerk bij iedereen aan bevelen.
Fam. Janssens, 12-01-2016 13:35
Nu een jaar na het overlijden van mijn vrouw, moeder en oma, wil ik Rob nogmaals bedanken voor de goede zorgen. De persoonlijke aandacht voor onze wensen hebben er voor gezorgd dat wij op liefdevolle wijze afscheidhebben kunnen nemen.
Dat wij op de geboortedag van mijn moeder een kaartje met een persoonlijke boodschap ontvingen heeft ons erg goed gedaan Bedankt hiervoor. Voor ons bevestigt dit de persoonlijke betrokkenheid van Rob nogmaals.
Petra Jansen namens H.Jansen, 05-12-2015 12:50
Vanaf het eerste moment een goede begeleiding gehad. Professioneel en zeer persoonlijk. Ook het nagesprek hebben wij als familie bijzonder prettig ervaren. Eén van de familieleden maakte de opmerking dat de begeleider, Rob de Ruijter, voelde als familie. In alles dacht hij mee en gaf hij ruimte om het op onze manier te doen. Dit alles gaf en geeft ons de mogelijkheid om het verdriet te verwerken, waarvoor onze dank.
Carolien Verschoor-Manukiley, 27-10-2015 21:37
De rustige uitstraling en de steun die wij ervaren hebben van deze uitvaartverzorger is ervaren alsof een familielid heel veel ervaring heeft met hoe te handelen bij overlijden. Je bij de hand neemt en je helpt bij alles waar nodig is. Dat alles op een rustige vertrouwde manier. Let op al je wensen en verzorgt deze perfect. Rob.. als je dit leest... Hartstikke bedankt voor al je hulp bij deze moeilijke periode. Je bent absoluut een ware steun geweest en voor een ieder die dit leest aan te bevelen.
Fam. van Soest, 07-10-2015 07:49
Beste Rob,

Je was er ècht ieder moment voor ons met je goede zorgen,ideeën èn geduld!
De huiskamer in de Ostadestraat hebben wij de dagen voor de crematie als zéér prettig ervaren!

De uitvaart die je voor Henk in 't Veld (vader,opa,broer en oom)verzorgde was héél mooi en intiem!
Héél fijn was ook de dia presentatie van de vele foto's,waar je een mooi geheel van had gemaakt.Het geduld wat je had om op ons ingezongen lied te wachten,zodat je dit bij de muziek op cd kon zetten ;)

Gisteren ontvingen wij nog een hele lieve kaart op de dag dat mijn vader jarig zou zijn geweest,erg attent!
Je bent voor ons in deze zéér verdrietige tijd een ontzettend fijne steun geweest!

Nogmaals héél erg bedankt namens ons allemaal,
Nicoline Bakvis-in 't Veld
Nicoline Bakvis-in 't Veld, 07-10-2015 07:45
Bericht 21-25 van 53.