Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Rob heeft ons, de nabestaanden, uitstekend begeleid tijdens de voorbereiding van de uitvaart van mijn vader, maar hij had daarbij ook steeds aandacht en tijd voor onze persoonlijke wensen. De uitvaart zelf is eveneens uitstekend verlopen; mede dankzij de flexibiliteit van Rob was het geen probleem dat de opkomst tijdens de begrafenis van mijn vader aanzienlijk groter was dan verwacht. Een mooie uitvaart met een persoonlijke begeleiding die recht doet aan de nagedachtenis van de overledene.
Fam. Klisanic, 27-10-2016 19:06
Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart:

Wij kunnen terug kijken op een goede periode van afscheid nemen, de dagen voor de uitvaart konden we ieder moment met onze vragen terecht.
Vanwege de rouwkamer konden we ook op elk moment van de dag, naar de overledene wat heel fijn was.
Rob is een zeer warme persoonlijkheid.
Gerda en Lammert Buist, 27-10-2016 19:04

Recensie via site Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij hebben deze uitvaartonderneming alszijnde zeer positief ervaren. De persoonlijke aandacht,warmte en uitstraling heeft ons goed gedaan want dit is zeer belangrijk in een rouwvolle periode en wij willen deze uitvaartondernemer ook ten zeerste aanbevelen voor een ieder die het niet zo op heeft met onpersoonlijke, op winstbeluste ondernemingen. Deze uitvaartondernemer snapt hoe het werkt bij mensen en wat hun gevoelens zijn. Complimenten !!

Fam. van Putten, 27-10-2016 19:02
Rob maakt waar waar hij voor staat. We hebben samen met hem een afscheidsdienst voorbereid die echt paste bij ons en bij onze ouders die één dag na elkaar overleden. Ook de beloofde rust, respect en kwaliteit is Rob echt nagekomen. Fijn hoe hij meedenkt en ook troost bied aan wie dat nodig heeft. We kunnen hem zeker aanraden.
Shirley Horváth, 30-08-2016 15:00
Dit was voor ons de eerste ervaring met Uitvaartverzorging Ridderkerk. Wij zijn aangenaam verrast geweest door de professionaliteit en kwaliteit waarmee de uitvaart werd verzorgd. In korte tijd hebben wij Rob de Ruijter van Uitvaartverzorging Ridderkerk leren kennen als een zeer aimabele man, uiterst correct zonder afstandelijk te zijn, met een groot inlevingsvermogen en immer bescheiden en integer.
In een verdrietige tijd heeft Rob alle zorgen uit handen genomen. Dit heeft hij gedaan op een prettige, vriendelijke wijze, altijd bescheiden en hij heeft ons ondersteund met zeer bruikbare suggesties voor te nemen beslissingen. In de periode tot de uitvaart was Rob altijd bereikbaar en kwam hij ook regelmatig op bezoek, zonder opdringerig te zijn. Tijdens de uitvaart zelf was Rob steeds aanwezig zonder zichtbaar te zijn.
In onze ogen waren de door Uitvaartverzorging Ridderkerk in rekening gebrachte kosten laag in verhouding tot de geboden kwaliteit.
Uiteraard hopen wij dat het nog lang duurt voordat we weer een uitvaartonderneming nodig hebben, maar zeker zullen wij dan voor Uitvaartverzorging Ridderkerk kiezen.
Familie Dizy, 28-05-2016 10:07
Bericht 11-15 van 53.

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Keurmerk| Contact| Sitemap