spambot detected
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/include.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/include.php on line 34

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php on line 668
Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Gastenboek

Laat een persoonlijk bericht achter in ons gastenboek.

Afscheid, april 2013

Terwijl een ieder weet vroeg of laat afscheid te moeten nemen van zijn of haar geliefde, stel je soms uit dit te regelen- ook al heb je wensen hierover in gedachten. Maar dan opeens is het zover.

Mijn man overleed na een kort maar heftig ziekbed. Wat een verdriet! En vol van dit verdriet moet je actie gaan ondernemen voor het afscheid. Wat komt er veel op je af. Onze wens was een warm en persoonlijk afscheid. En die wens is vervuld, mede dankzij alle inzet van Rob. Liefdevol en rustig leidde hij ons door de dagen heen. Gaf goede informatie, vertelde van de mogelijkheden, luisterde goed naar ons- schatte één en ander goed in en zo werd het een afscheid- tot in de puntjes voorbereid.


Getoonde foto's uit het leven van mijn man en zijn gezin/ familie en vrienden riepen een glimlach van herinnering op bij allen die op de afscheidsdienst aanwezig waren, evenals de muziek, die ook deels mijn man zijn lievelingsmuziek was. Verder waren er warme toespraken over mijn man die tijdens zijn leven hield van de mensen om hem heen en dat in zijn gedrag altijd liet blijken. We kijken terug op een afscheid vol liefde en daar zijn we Rob dankbaar voor.

Willy Lips-Schipper


Willy Lips, 08-09-2013 18:47
Door Rob hebben wij de crematie van mijn vader en schoonvader laten verzorgen. Wij hebben vroegtijdig contact opgenomen met Rob om het een en ander te bespreken, en is regelmatig bij ons thuis geweest dit hebben wij als zeer warm en fijn ervaren. Rob heeft alles zoals wij het wilden, tot in de puntjes verzorgd. Hij heeft zeer veel aandacht besteed aan het ontwerpen en maken van de rouwkaart. Het persoonlijk contact van en met Rob is ons als zeer positief ervaren. Rob je bent een kanjer, bedankt wat je allemaal voor ons gedaan hebt. Met vriendelijke groeten, fam Heijster en fam. Plomp
Ton en Marja Plomp, 05-05-2013 19:17
Toen onze vader geheel onverwacht overleed stonden wij plotseling voor de moeilijke taak zijn begrafenis en alles daar omheen te regelen. Rob heeft ons daarbij geweldig geholpen. Op zijn eigen rustige manier stond hij ons met raad en daad terzijde en geen moeite was teveel. De uitvaart was mooi en uitstekend verzorgd en ook daarna hebben wij nog prettig contact gehouden. Bedankt Rob voor al je goede zorgen.
A.Gianotten-van Gameren en familie, 29-04-2013 22:23
Het geeft ons een warm en goed gevoel, als wij denken aan de verzorging die jij met en voor ons hebt gedaan voor,tijdens en na de uitvaart van mijn schoonvader. Jou persoonlijke aandacht en inleving, de vele contacten,zorg en hulp maakt het dat wij dankbaar en tevreden zijn.
Annette Disse , 26-04-2013 10:51
Rob heeft na het overlijden van mijn man Martin gezorgd voor een hele persoonlijke benadering van de uitvaart. Geen moeite was te veel om net dat stukje persoonlijke invulling te geven om ervoor te zorgen dat de plechtigheid Martin waardig was. Alle aandacht en ook het contact daarna geven mij een bijzonder goed gevoel waarvoor ik Rob zeer dankbaar ben. Dank je wel Rob!
Jenny Kalisvaart-van Doorn, 10-03-2013 21:16
Bericht 56-60 van 62.

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Lagendijk 191
2981 EL Ridderkerk
Tel. 0180 - 430 300
E-mail: info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Contact| Sitemap

Alle rechten voorbehouden Uitvaartverzorging Ridderkerk 2013
Fotografie: T. Rijsdijk
Vormgeving: RitsBerg Reclame en Media en technische realisatie: Design Log