spambot detected
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/include.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/include.php on line 34

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php:400) in /home/deb61882/domains/uitvaartverzorgingridderkerk.nl/public_html/index.php on line 668
Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Gastenboek

Laat een persoonlijk bericht achter in ons gastenboek.

Meteen bij het eerste contact met Rob viel ons zijn vriendelijkheid op. Ook in de verdere begeleiding bij het afscheid van onze moeder heeft hij ons geduldig en met aandacht bijgestaan. Rob had er vooral oog voor dat geen afscheid hetzelfde is. Er was niet zoiets als 'standaard', maar vooral je gevoel volgen. Afscheid nemen op een persoonlijke manier.

Alsnog bedankt Rob dat dit goed geslaagd is voor ons. Het was een warm en liefdevol afscheid met oog voor de nabestaanden.
Corinne Boverhof, 06-01-2014 22:12
Beste Rob,

Zodra Gerda jou aan de telefoon kreeg had ze het gevoel dat het goed was. Je gaf antwoorden op vragen die ze had, je stem gaf vertrouwen, een goed gevoel en vooral rust. Dit is ook allemaal uitgekomen, mede door jouw prettige en persoonlijke manier van de begeleiding en verzorgen van de uitvaart van mijn schoonvader. De manier waarop jij tijdens de uitvaart aanwezig was heel bijzonder: niet als uitvaartverzorger maar als een van de familie. Persoonlijk, een mens met een glimlach (en dat kon!) en betrokken. Niet alleen wij maar ook de familie en genodigden spreken hun lof uit over jouw werkwijze.
Rob, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan, het was een bijzondere ervaring waar wij met veel voldoening op terug kunnen kijken.

Groetjes,

Albert en Gerda Pupella.
Albert en Gerda Pupella, 14-12-2013 15:54
Ik wil de uitvaartverzorger Rob de Ruiter ook via dit bericht nog eens heel hartelijk bedanken voor de prettige, menselijke en piëteitsvolle wijze waarmee hij ons en in het bijzonder mij heeft begeleid na het overlijden van Nel.
Nooit was iets te veel altijd nam hij alle tijd voor me,met alle wensen werd rekening gehouden. Het was of er een vriend bij me zat.
Rob heel hartelijk bedankt,
Derus
Derus den Hartog, 13-12-2013 20:33
Rob.
Ondanks dat Dinie al een berichtje geplaatst had,wilde ik je persoonlijk nog even bedanken.
Toen wij jou vertelde dat wij graag zelf veel wilde regelen was dat geen probleem.
Maar ja dat is sneller gezegd dan gedaan.
Toch is dat met jouw hulp en steun gelukt.
Wij hebben samen met jou Pa het afscheid en begrafenis kunnen geven die ons voor ogen stond.
Als ik er nu op terug kijk weet en voel ik één
ding er zat niet iemand van een "uitvaartverzorging" bij ons maar een fijne vriend.
Rob nog heel veel dank daarvoor.

Ria de Winter, 30-09-2013 22:50
wij als familie prikten rob uit de combinatie om de begrafenis van onze vader te doen we wisten dat het einde nabij was maar we wilden wel van te voren wat dingen regelen en we wilden dat het klikte met rob nou dat hebben we geweten rob paste bij ons als een handschoen alles wat we wilde kon bij rob door hem is de begrafenis van mijn vader een van de meest persoonlijkste die we wilde we kijken daar dus met veel rust op terug
rob we bedanken je allemaal voor de rust en het respect waarop je deze periode voor ons dragelijk heeft gemaakt

groetjes Ida Dinie Aad en Ria Jan en Ellie
dinie van der graaf de winter, 09-09-2013 11:59
Bericht 51-55 van 62.

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Uitvaartverzorging Ridderkerk

Lagendijk 191
2981 EL Ridderkerk
Tel. 0180 - 430 300
E-mail: info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Contact| Sitemap

Alle rechten voorbehouden Uitvaartverzorging Ridderkerk 2013
Fotografie: T. Rijsdijk
Vormgeving: RitsBerg Reclame en Media en technische realisatie: Design Log