Gastenboek | Uitvaartverzorging Ridderkerk

Rob en Jaqueline

De goede zorgen in de week van overlijden en de uitvaart van onze vader is mede door jullie goede zorgen voor ons onvergetelijk geworden. Het was echt af.

Dank dank
Teuni, 18-09-2018 17:21
Rob en Jacqueline, heel veel dank voor de fijne begeleiding tijdens de periode na het overlijden van onze moeder. De eerste ontmoeting was al rustig en heel persoonlijk, niks geen zakelijke opdringerige praat maar alles rustig bespreken. De rust die jullie brachten vonden wij heel fijn. Als we vragen hadden konden we bellen, jullie hadden iedere dag even contact met ons, fantastisch. Het gebruik van de familiekamer waar onze moeder lag was ook heel prettig, doordat we een sleutel kregen, konden we op alle tijden naar haar toe. Dat heeft ons erg geholpen met afscheid nemen. We zien terug op een goede uitvaart van onze moeder.
Familie van 't Zelfde, 15-09-2018 19:15
En natuurlijk je vrouw ook super bedankt

Jacqueline en Corry visser
Jacqueline en Corry visser, 22-05-2018 15:29
Wij zijn super blij om voor jou te kiezen bij de uitvaart van onze vader ik kan iedereen aanraden als ze hiervoor komen te staan naar jou te bellen de uitvaart was super netjes geregeld door je
Nogmaals bedankt hiervoor

Jacqueline en Corry visser
Jacqueline en Corry visser, 22-05-2018 15:26
Vorige week woensdag 9 mei afscheid genomen van mijn vader. Een vader waar ikzelf afstand van had gedaan in een ver verleden, maar toch kwam het droevige nieuws binnen.Dankbaar dat ik afscheid kon nemen samen met mijn kinderen. Wil jou Rob en je vrouw bedanken voor de mooie uitvaart die jullie samen met mijn broer verzorgd hebben. Alles heel netjes opgepakt en afgewikkeld. Mijn oprechte dank naar jullie!!
Daniƫlle Bosman Cok , 17-05-2018 09:32
Bericht 1-5 van 62.

Home| Uitvaartverzorging Ridderkerk| Huiskamers| Praktische zaken| Informatie| Gastenboek| Contact| Sitemap